Sold out!
,

Balerina Viktoria

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Balerina Viktoria ka ëndërruar të bëhet balerinë që kur ishte fëmijë. Ajo stërvitet fort dhe përmirëson fleksibilitetin e trupit që përkulet në krahë dhe këmbë. Flokët e gjatë të errët të Vikit janë të krehura dhe të mbështjellura me një brez elastik rozë të njëjtën ngjyrë të veshjes së saj të bukur. Ndoshta ju do të praktikoni së bashku tani dhe në kohën tuaj të lirë do të gërshetoni gërshetat e saj për një ndryshim?

Karakteristikat:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Dimensionet e paketimit: 15 x 38 x 11 cm.

9,800 L

Sold out!

Balerina Viktoria ka ëndërruar të bëhet balerinë që kur ishte fëmijë. Ajo stërvitet fort dhe përmirëson fleksibilitetin e trupit që përkulet në krahë dhe këmbë. Flokët e gjatë të errët të Vikit janë të krehura dhe të mbështjellura me një brez elastik rozë të njëjtën ngjyrë të veshjes së saj të bukur. Ndoshta ju do të praktikoni së bashku tani dhe në kohën tuaj të lirë do të gërshetoni gërshetat e saj për një ndryshim?

Karakteristikat:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Dimensionet e paketimit: 15 x 38 x 11 cm.
Përmasa 15 × 38 × 11 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close