,

Set Balerina

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Set Balerina | Me këtë kostum balerine ngjyrë rozë, është e lehtë për vogelushet që të duken si balerina dhe ta imagjinojnë veten në skenë! Praktik për tu larë dhe për tu përdorur përseri dhe përseri falë materialit rezistent.

6,600 L

1 stok

Set Balerina | Me këtë kostum balerine ngjyrë rozë, është e lehtë për vogelushet që të duken si balerina dhe ta imagjinojnë veten në skenë! Praktik për tu larë dhe për tu përdorur përseri dhe përseri falë materialit rezistent.

SKU: 772185042 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close