,

BamBam kuti dhurate me kapuç dhe lodër

BamBam
Availability:

4 stok


BamBam kuti dhurate me kapuç dhe lodër | Seti ka një kapuç të thurur gri dhe një lodër në formën e një rose. Seti vjen i plotë në një kuti të bukur dhuratash.

Karakteristikat:

  • Mosha 0-3 muajsh
  • Ngjyra gri

4,800 L

4 stok

SHPORTA NË BEE

close