Banda muzikore

Plan Toys
Availability:

7 stok


Banda muzikore | Ky grup është një mjet i shkëlqyer edukativ për prezantimin e nxënësve të hershëm në muzikë. Kompleti i daulleve do të ndihmojë në stimulimin e shqisave dhe ndërtimin e aftësive të shkëlqyera praktike. Eshtë bërë duke përdorur gomë natyrale dhe dru. Instrumenti përmban një dizajn të gjallë për ta bërë atë më tërheqës. Rekomandohet për moshat +3 vjeç.

Zhvillon:

  • koordinim i syve me duart
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë

10,600 L

7 stok

Banda muzikore | Ky grup është një mjet i shkëlqyer edukativ për prezantimin e nxënësve të hershëm në muzikë. Kompleti i daulleve do të ndihmojë në stimulimin e shqisave dhe ndërtimin e aftësive të shkëlqyera praktike. Eshtë bërë duke përdorur gomë natyrale dhe dru. Instrumenti përmban një dizajn të gjallë për ta bërë atë më tërheqës. Rekomandohet për moshat +3 vjeç.

Zhvillon:

  • koordinim i syve me duart
  • njohjen e ngjyrave
  • aftësitë dëgjimore
  • të mësuarit
  • vlerësimin muzikor dhe krijimtarinë
SKU: 8854740064103 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close