Sold out!
,

Bay Tree House

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Bay Tree House | Arredoni një shtëpi të bukur me shtëpinë e kukullës Bay Tree nga Le Toy Van. Bëhuni krijues duke shtuar një larmi mobiljesh dhe tregoni dhunti artistike. Lodrat argëtuese interaktive ndërtojnë aftësi të tilla si marrja e aftësive, fjalimi, gjuha dhe bashkëveprimi shoqëror.

E përputhshme me Koleksionin Daisylane nga Le Toy Van. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

26,700 L

Sold out!

Bay Tree House | Arredoni një shtëpi të bukur me shtëpinë e kukullës Bay Tree nga Le Toy Van. Bëhuni krijues duke shtuar një larmi mobiljesh dhe tregoni dhunti artistike.
Lodrat argëtuese interaktive ndërtojnë aftësi të tilla si marrja e aftësive, fjalimi, gjuha dhe bashkëveprimi shoqëror.

E përputhshme me Koleksionin Daisylane nga Le Toy Van. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023411073 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 61 × 35 × 67 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close