Baza Bugaboo Isofix

Bugaboo
Availability:

1 stok


Baza Bugaboo Isofix ofron teknologjinë më të fundit duke e bërë më të lehtë instalimin e sediljes në makinë. Baza e Bugaboo është në përputhje me sediljet e Bugaboo Turtle, i cili përputhet me standardet i-Size, për ata që preferojnë ta bëjnë udhëtimin mbrapa, për më shumë siguri.

Karakteristikat:

  • Treguesit e nivelit të flluskave ndihmojnë në minimizimin e gabimeve
  • Këmba e stabilitetit stabilizon vendin në rast të një aksidenti dhe minimizon forcën e transferuar tek fëmija
  • Vërtetim 3-palësh për instalimin e saktë dhe të sigurt (këmbë, izofiks dhe vend)

26,700 L

1 stok

Baza Bugaboo Isofix ofron teknologjinë më të fundit duke e bërë më të lehtë instalimin e sediljes në makinë. Baza e Bugaboo është në përputhje me sediljet e Bugaboo Turtle, i cili përputhet me standardet i-Size, për ata që preferojnë ta bëjnë udhëtimin mbrapa, për më shumë siguri.

Karakteristikat:

  • Treguesit e nivelit të flluskave ndihmojnë në minimizimin e gabimeve
  • Këmba e stabilitetit stabilizon vendin në rast të një aksidenti dhe minimizon forcën e transferuar tek fëmija
  • Vërtetim 3-palësh për instalimin e saktë dhe të sigurt (këmbë, izofiks dhe vend)
SKU: 8717447118305 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close