,

Lule pikante

Melissa & Doug
Availability:

4 stok


Lule pikante | Bëni tre gjerdan vezullues me këtë set prej druri! Një koleksion prej mbi 45 rruaza druri përfshin kube, rrathë dhe lule gjigande me fletë metalike, të gjitha me hije të bukura të purpurta, të verdha dhe jeshile. Tri rripa të endur me fije të lehtë nëpër rruaza druri për të bërë bizhuteri! Fëmijët thjesht lidhin rruazat nyjë dhe veshin aksesorët e tyre të bëra me dorë me krenari.

3,800 L

4 stok

Lule pikante | Bëni tre gjerdan vezullues me këtë set prej druri! Një koleksion prej mbi 45 rruaza druri përfshin kube, rrathë dhe lule gjigande me fletë metalike, të gjitha me hije të bukura të purpurta, të verdha dhe jeshile. Tri rripa të endur me fije të lehtë nëpër rruaza druri për të bërë bizhuteri! Fëmijët thjesht lidhin rruazat nyjë dhe veshin aksesorët e tyre të bëra me dorë me krenari.

SKU: 000772194945 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close