Bebi komfortues

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Bebi komfortues, ngushëllues i bukur qeni me emrin Jean-Jean me një përzierje tekstesh dhe ngjyrash të buta. Ai ka veshur një palë pantallona të gjera dhe një kravatë me hark. Ky ngushëllues është veçanërisht i lehtë për të kapur dhe mbajtur. Mund të jetë e qëndisur me emrin e fëmijës dhe është një dhuratë ideale për lindje.

4,600 L

2 stok

Bebi komfortues, ngushëllues i bukur qeni me emrin Jean-Jean me një përzierje tekstesh dhe ngjyrash të buta. Ai ka veshur një palë pantallona të gjera dhe një kravatë me hark. Ky ngushëllues është veçanërisht i lehtë për të kapur dhe mbajtur. Mund të jetë e qëndisur me emrin e fëmijës dhe është një dhuratë ideale për lindje.

Marka

SHPORTA NË BEE

close