, ,

Beginner Craft Kit

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Është e lehtë të krijosh miq të përkëdhelur me gëzof të mbuluar me konfeti me Shake It! Çantë artizanale, e krijuar për artizanët fillestarë. Thjesht hiqeni lëkurën për të zbuluar sipërfaqen ngjitëse  hidheni në një qese me konfeti shumëngjyrëshe dhe shkundeni. Seti përfshin tre forma të kafshëve prej kartoni (mace, qen dhe lepurushë) afërsisht katër centimetra të gjatë secili, tre qese letre, konfeti, 3 furça konfeti dhe afishe dekorative. Këto komplete artizanale janë tejet argëtuese dhe janë perfekte për fëmijët e moshës +3 vjeç.

Karakteristikat: 

  • Seti përfshin tre forma të kafshëve prej kartoni
  • Këto komplete artizanale janë tejet argëtuese dhe janë perfekte për fëmijët e moshës +3 vjeç.

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 12 x 11 x 2 cm

2,500 L

1 stok

Është e lehtë të krijosh miq të përkëdhelur me gëzof të mbuluar me konfeti me Shake It! Çantë artizanale, e krijuar për artizanët fillestarë. Thjesht hiqeni lëkurën për të zbuluar sipërfaqen ngjitëse  hidheni në një qese me konfeti shumëngjyrëshe dhe shkundeni. Seti përfshin tre forma të kafshëve prej kartoni (mace, qen dhe lepurushë) afërsisht katër centimetra të gjatë secili, tre qese letre, konfeti, 3 furça konfeti dhe afishe dekorative. Këto komplete artizanale janë tejet argëtuese dhe janë perfekte për fëmijët e moshës +3 vjeç.

Karakteristikat: 

  • Seti përfshin tre forma të kafshëve prej kartoni
  • Këto komplete artizanale janë tejet argëtuese dhe janë perfekte për fëmijët e moshës +3 vjeç.

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 12 x 11 x 2 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close