,

DIY – Puzzles

Djeco
Availability:

1 stok


Bëje vetë- Animocolour Puzzles është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke ngjyrosur 4 pazëll të ndryshëm të kafshëve. Animocolour Puzzles është perfekt për lojëra në aktivitetet e festave të shkollës ose festat e ditëlindjeve. Fëmijët duhet të ngjyrosin 4 pazëll të ndryshëm të kafshëve duke i mbajtur ato në kornizën e tyre mbrojtëse gjatë ngjyrosjes. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe edukative të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

 • Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke  ngjyrosur 4 enigmat e ndryshme të kafshëve
 • Fëmijët duhet të ngjyrosin 4 pazëll të ndryshëm të kafshëve duke i mbajtur ato në kornizën e tyre mbrojtëse gjatë ngjyrosjes
 • Set është perfekt për lojëra në aktivitetet e festave të shkollës ose festat e ditëlindjeve
 • Nxitin dhe zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve
 • I përshtatshëm për moshat +4 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26 x 20 x 4 cm
 • Mosha: +4 vjeç

2,100 L

1 stok

Bëje vetë- Animocolour Puzzles është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke ngjyrosur 4 pazëll të ndryshëm të kafshëve. Animocolour Puzzles është perfekt për lojëra në aktivitetet e festave të shkollës ose festat e ditëlindjeve. Fëmijët duhet të ngjyrosin 4 pazëll të ndryshëm të kafshëve duke i mbajtur ato në kornizën e tyre mbrojtëse gjatë ngjyrosjes. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe edukative të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

 • Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke  ngjyrosur 4 enigmat e ndryshme të kafshëve
 • Fëmijët duhet të ngjyrosin 4 pazëll të ndryshëm të kafshëve duke i mbajtur ato në kornizën e tyre mbrojtëse gjatë ngjyrosjes
 • Set është perfekt për lojëra në aktivitetet e festave të shkollës ose festat e ditëlindjeve
 • Nxitin dhe zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve
 • I përshtatshëm për moshat +4 vjeç

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26 x 20 x 4 cm
 • Mosha: +4 vjeç
SKU: 3070900079465 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close