, ,

Bëje vetë- Dragon Spinning Tops

Djeco
Availability:

1 stok


Bëje vetë- Dragon Spinning Tops është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët ngjyrosin dhe më pas bashkojnë këto maja të mahnitshme tjerrëse të dragoit. Nuk ka rëndësi nëse ato ngjyrosen jashtë vijave, pasi janë prerë paraprakisht. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

  • Fëmijët ngjyrosin dhe më pas bashkojnë këto maja të mahnitshme tjerrëse të dragoit
  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 3.5  cm
  • Mosha: +5 vjeç

2,700 L

1 stok

Bëje vetë- Dragon Spinning Tops është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët ngjyrosin dhe më pas bashkojnë këto maja të mahnitshme tjerrëse të dragoit. Nuk ka rëndësi nëse ato ngjyrosen jashtë vijave, pasi janë prerë paraprakisht. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

  • Fëmijët ngjyrosin dhe më pas bashkojnë këto maja të mahnitshme tjerrëse të dragoit
  • Aktivitet argëtues dhe krijues
  • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 9 x 3.5  cm
  • Mosha: +5 vjeç
SKU: 3070900079618 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close