, ,

Bëje vetë- Kaleidoskopi

Djeco
Availability:

1 stok


Bëje vetë- Kaleidoskopi është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar kaleidoskopin e tyre nga fillimi. Seti përmban 11 pjesë të veçanta që priten të bashkohen. Kutia e ruajtjes së aksesorëve dhe baza e kaleidoskopit lejojnë që gjithçka të rregullohet pasi të ketë përfunduar aktiviteti.. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

  • Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar kaleidoskopin e tyre nga fillimi
  • Seti përmban 11 pjesë të veçanta që priten të bashkohen
  • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  20 x 20 x 4.5 cm
  • Mosha: +7 vjeç

2,500 L

1 stok

Bëje vetë- Kaleidoskopi është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar kaleidoskopin e tyre nga fillimi. Seti përmban 11 pjesë të veçanta që priten të bashkohen. Kutia e ruajtjes së aksesorëve dhe baza e kaleidoskopit lejojnë që gjithçka të rregullohet pasi të ketë përfunduar aktiviteti.. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

  • Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar kaleidoskopin e tyre nga fillimi
  • Seti përmban 11 pjesë të veçanta që priten të bashkohen
  • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  20 x 20 x 4.5 cm
  • Mosha: +7 vjeç
SKU: 3070900079229 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close