, ,

Bëje vetë- Kornizat e fotografive të botës së kafshëve

Djeco
Availability:

1 stok


Bëje vetë- Kornizat e fotografive të botës së kafshëve është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët duhet të dekorojnë 3 korniza fantastike me temë kafshësh të egra. E shkëlqyeshme për festa ditëlindjesh ose për të krijuar një dhuratë të bukur për prindërit, gjyshërit ose miqtë. Seti përmban gjithçka që ju nevojitet për të dekoruar kornizat. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Përmasat e kornizave:

 • 10 x 15 cm
 • 15 x 10 cm
 • 10 x 10 cm

Karakteristikat: 

 • Fëmijët duhet të dekorojnë 3 korniza fantastike me temë kafshësh të egra
 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • E shkëlqyeshme për festa ditëlindjesh ose për të krijuar një dhuratë të bukur për prindërit, gjyshërit ose miqtë
 • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26 x 20 x 3.5 cm
 • Mosha: +4 vjeç

2,700 L

1 stok

Bëje vetë- Kornizat e fotografive të botës së kafshëve është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët duhet të dekorojnë 3 korniza fantastike me temë kafshësh të egra. E shkëlqyeshme për festa ditëlindjesh ose për të krijuar një dhuratë të bukur për prindërit, gjyshërit ose miqtë. Seti përmban gjithçka që ju nevojitet për të dekoruar kornizat. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Përmasat e kornizave:

 • 10 x 15 cm
 • 15 x 10 cm
 • 10 x 10 cm

Karakteristikat: 

 • Fëmijët duhet të dekorojnë 3 korniza fantastike me temë kafshësh të egra
 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • E shkëlqyeshme për festa ditëlindjesh ose për të krijuar një dhuratë të bukur për prindërit, gjyshërit ose miqtë
 • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26 x 20 x 3.5 cm
 • Mosha: +4 vjeç
SKU: 3070900079038 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close