, ,

Bëje vetë- Mermaid Dreamcatcher

Djeco
Availability:

1 stok


Bëje vetë- Mermaid Dreamcatcher është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët duhet të dekorojnë një sirenë të bukur ëndrrash. Skica përmban një sirenë të bukur e ëndrrave dhe pasi të përfundohet, varet mbi shtrat për të shmangur ankthet. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

 • Fëmijët duhet të dekorojnë një sirenë të bukur ëndrrash
 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Skica përmban një sirenë të bukur e ëndrrave dhe pasi të përfundohet, varet mbi shtrat për të shmangur ankthet
 • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26 x 20 x 4 cm
 • Mosha: +7 vjeç

2,000 L

1 stok

Bëje vetë- Mermaid Dreamcatcher është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët duhet të dekorojnë një sirenë të bukur ëndrrash. Skica përmban një sirenë të bukur e ëndrrave dhe pasi të përfundohet, varet mbi shtrat për të shmangur ankthet. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

 • Fëmijët duhet të dekorojnë një sirenë të bukur ëndrrash
 • Aktivitet argëtues dhe krijues
 • Skica përmban një sirenë të bukur e ëndrrave dhe pasi të përfundohet, varet mbi shtrat për të shmangur ankthet
 • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 26 x 20 x 4 cm
 • Mosha: +7 vjeç
SKU: 3070900079625 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+7 vjeç

SHPORTA NË BEE

close