, ,

Bëje vetë- Oriental Folding

Djeco
Availability:

1 stok


Bëje vetë- Oriental Folding është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar fletët orientale të personalizuara dhe të ngjyrosura. Jepini jetë veprave të artit me lapsa me ngjyra, markera, shkumësa me ngjyra apo edhe bojë. Bashkangjitur me udhëzime pikturale të kuptueshme, në mënyrë që edhe fëmijët ta kenë më të lehtë ta kuptojnë. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

  • Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar fletët orientale të personalizuara dhe të ngjyrosura
  • Përmban lapsa me ngjyra, markera dhe gjithçka që duhet për aktivitetet e ngjyrosjes
  • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 20 x 3.5 cm
  • Mosha: +6 vjeç

2,500 L

1 stok

Bëje vetë- Oriental Folding është një aktivitet argëtues dhe krijues. Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar fletët orientale të personalizuara dhe të ngjyrosura. Jepini jetë veprave të artit me lapsa me ngjyra, markera, shkumësa me ngjyra apo edhe bojë. Bashkangjitur me udhëzime pikturale të kuptueshme, në mënyrë që edhe fëmijët ta kenë më të lehtë ta kuptojnë. Bëje vetë përfshin një sërë aktivitetesh lojrash argëtuese dhe krijuese të projektuara për të zhvilluar kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve.

Karakteristikat: 

  • Fëmijët do të argëtohen aq shumë duke krijuar fletët orientale të personalizuara dhe të ngjyrosura
  • Përmban lapsa me ngjyra, markera dhe gjithçka që duhet për aktivitetet e ngjyrosjes
  • Zhvillojnë kreativitetin dhe shkathtësinë e fëmijëve

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 20 x 20 x 3.5 cm
  • Mosha: +6 vjeç
SKU: 3070900079458 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close