,

Beteja detare

EurekaKids
Availability:

9 stok


Beteja detare “piratët vs vikingët” është një lojë fantastike e betejës së detit, në të cilën pjesëmarrësit duhet të gjejnë dhe të fundosin anijet e kundërshtarit të tyre. Kush është më i aftë dhe i shpejtë për t’i gjetur ata fiton betejën.

Karakteristikat:

  • Përfshin bord, 2 kuti të fshirë nga 64 sheshe (8×8) dhe 2 shënues vileda.
  • Paketimi: 31 cm (Lartësia) x 25.7cm (Gjerësia) x 4.5cm (Gjatësia)
  • Mosha: Nga 5 vjeç.

3,500 L

9 stok

Beteja detare “piratët vs vikingët” është një lojë fantastike e betejës së detit, në të cilën pjesëmarrësit duhet të gjejnë dhe të fundosin anijet e kundërshtarit të tyre. Kush është më i aftë dhe i shpejtë për t’i gjetur ata fiton betejën.

Karakteristikat:

  • Përfshin bord, 2 kuti të fshirë nga 64 sheshe (8×8) dhe 2 shënues vileda.
  • Paketimi: 31 cm (Lartësia) x 25.7cm (Gjerësia) x 4.5cm (Gjatësia)
  • Mosha: Nga 5 vjeç.
SKU: 8435404812713 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close