Biberona MAM

Mam
Availability:

12 stok


Biberona MAM| Butoni ndizet në errësirë, kështu që prindërit dhe foshnjet mund ta gjejnë lehtësisht. Projektuar për të zvogëluar rrezikun e dhëmbëve. Klinikisht e provuar që mbështet zhvillimin e shëndetshëm të dhëmbëve dhe nofullave. I përshtatshëm për lëkurën falë vrimave të mëdha të ajrit. Pajisur me një kuti praktike sterilizuese dhe mbajtese

900 L

12 stok

Biberona MAM| Butoni ndizet në errësirë, kështu që prindërit dhe foshnjet mund ta gjejnë lehtësisht. Projektuar për të zvogëluar rrezikun e dhëmbëve. Klinikisht e provuar që mbështet zhvillimin e shëndetshëm të dhëmbëve dhe nofullave. I përshtatshëm për lëkurën falë vrimave të mëdha të ajrit. Pajisur me një kuti praktike sterilizuese dhe mbajtese.

VIDEO SHPJEGUESE & ILUSTRUESE

Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close