, ,

Biberona MAM +6 muajsh- Pink/ Clear

Mam
Availability:

1 stok


Biberonë të krijuar për të mbajtur foshnjën të qetë dhe për të promovuar zhvillimin e duhur oral.  Biberonat MAM kanë një thithje SkinSoft që pranohet lehtësisht nga foshnjat dhe një mburojë që lejon frymëmarrje maksimale për lëkurën e ndjeshme të foshnjeve. Materialet përbërëse janë BPA dhe nuk kanë përmbajtje lënde të dëmshme.

Karakteristikat:

  • Dy biberona pa BPA
  • Dizajne të këndshme
  • Mburoja e lakuar lejon që biberoni të ulet i qetë në fytyrën e foshnjës
  • Është  simetrik ideal për zhvillimin e nofullës së foshnjës
  • Sipërfaqja e strukturuar dhe vrimat e shumta të vogla në mburojën e biberonit lejojnë qarkullimin e ajrit dhe lëkurën e foshnjës për të marrë frymë

 

900 L

1 stok

Biberonë të krijuar për të mbajtur foshnjën të qetë dhe për të promovuar zhvillimin e duhur oral.  Biberonat MAM kanë një thithje SkinSoft që pranohet lehtësisht nga foshnjat dhe një mburojë që lejon frymëmarrje maksimale për lëkurën e ndjeshme të foshnjeve. Materialet përbërëse janë BPA dhe nuk kanë përmbajtje lënde të dëmshme.

Karakteristikat:

  • Dy biberona pa BPA
  • Dizajne të këndshme
  • Mburoja e lakuar lejon që biberoni të ulet i qetë në fytyrën e foshnjës
  • Është  simetrik ideal për zhvillimin e nofullës së foshnjës
  • Sipërfaqja e strukturuar dhe vrimat e shumta të vogla në mburojën e biberonit lejojnë qarkullimin e ajrit dhe lëkurën e foshnjës për të marrë frymë

 

SKU: 9001616350238-1 Kategori: , , Etiketë:
Marka

Mosha

+6 muajsh

SHPORTA NË BEE

close