, ,

Biberona Silikoni MAM +6 muajsh

Mam
Availability:

1 stok


Biberon silikoni sjellë  nga marka novatore e foshnjave MAM, është i përsosur për qetësimin e fëmijës tuaj. Mburoja e lakuar ofron rehati maksimale për të vegjlit. Vrimat e mëdha të ajrit parandalojnë grumbullimin e pështymës për të mbrojtur lëkurën e foshnjës tuaj.

Karakteristikat:

  • Forma simetrike është krijuar me dentistët për të promovuar zhvillimin e shëndetshëm të dhëmbëve.
  • Dy biberona pa BPA dhe BPS
  • Mburoja e lakuar ofron rehati maksimale për të vegjlit
  • Sipërfaqja e strukturuar dhe vrimat e shumta të vogla në mburojën e biberonit lejojnë qarkullimin e ajrit dhe lëkurën e foshnjës për të marrë frymë

 

900 L

1 stok

Biberon silikoni sjellë  nga marka novatore e foshnjave MAM, është i përsosur për qetësimin e fëmijës tuaj. Mburoja e lakuar ofron rehati maksimale për të vegjlit. Vrimat e mëdha të ajrit parandalojnë grumbullimin e pështymës për të mbrojtur lëkurën e foshnjës tuaj.

Karakteristikat:

  • Forma simetrike është krijuar me dentistët për të promovuar zhvillimin e shëndetshëm të dhëmbëve.
  • Dy biberona pa BPA dhe BPS
  • Mburoja e lakuar ofron rehati maksimale për të vegjlit
  • Sipërfaqja e strukturuar dhe vrimat e shumta të vogla në mburojën e biberonit lejojnë qarkullimin e ajrit dhe lëkurën e foshnjës për të marrë frymë

 

SKU: 9001616350221 Kategori: , , Etiketë:
Marka

Mosha

+6 muajsh

SHPORTA NË BEE

close