,

Biberoni për bebe- Balonë

Mam
Availability:

24 stok


Biberoni është produkt i markës austriake, MAM, misioni i së cilës është që t’u ofrojë prindërve produkte për bebe dhe fëmijë me cilësi më të lartë përmes zhvillimit të vazhdueshëm të produktit, hulumtimit, bashkëpunimit të vazhdueshëm me profesionistë dhe stilistë mjekësorë.

Biberoni është bërë prej silikoni, për moshat +6 muajsh, me figurën e një balone. Forma është përshtatur për lëkurën e foshnjës. Hapje speciale në mburojë, kundër acarimit të lëkurës së foshnjës.  Është shumë i lehtë dhe i vogël, ideal veçanërisht për të sapolindurit. Relaksuesi u zhvillua në bashkëpunim me dentistët dhe pediatrit.

Karakteristikat:

 • Biberon dhe relaksues
 • Forma është përshtatur për lëkurën e foshnjës
 • Ideal për të sapolindurit
 • Zhvilluar në bashkëpunim me dentistët dhe pediatrit
 • Është i lehtë
 • Është i bërë prej silikoni
 • Mosha e përshtatshme nga +6 muajsh

900 L

24 stok

Biberoni është produkt i markës austriake, MAM, misioni i së cilës është që t’u ofrojë prindërve produkte për bebe dhe fëmijë me cilësi më të lartë përmes zhvillimit të vazhdueshëm të produktit, hulumtimit, bashkëpunimit të vazhdueshëm me profesionistë dhe stilistë mjekësorë.

Biberoni është bërë prej silikoni, për moshat +6 muajsh, me figurën e një balone. Forma është përshtatur për lëkurën e foshnjës. Hapje speciale në mburojë, kundër acarimit të lëkurës së foshnjës.  Është shumë i lehtë dhe i vogël, ideal veçanërisht për të sapolindurit. Relaksuesi u zhvillua në bashkëpunim me dentistët dhe pediatrit.

Karakteristikat:

 • Biberon dhe relaksues
 • Forma është përshtatur për lëkurën e foshnjës
 • Ideal për të sapolindurit
 • Zhvilluar në bashkëpunim me dentistët dhe pediatrit
 • Është i lehtë
 • Është i bërë prej silikoni
 • Mosha e përshtatshme nga +6 muajsh
Marka

Mosha

6+ muaj

SHPORTA NË BEE

close