, ,

Biçikleta Rozë

EurekaKids
Availability:

5 stok


Biçikleta Rozë | Me këtë biçikletë pa pedale druri, të vegjlit do të luajnë për të zbuluar se çfarë është ekuilibri, orientimi (majtas dhe djathtas) dhe të drejtojnë një automjet me duart e tyre të vogla. Përveç kësaj, 2 pozicionet e sediljes së tij të rregullueshme lejojnë që biçikleta të rritet me të njëjtën ritëm si ai i vogël.

Karakteristikat:

 • Ngjyra rozë
 • E bërë nga druri
 • Shalë e rregullueshme në dy pozicione: 33 dhe 36 cm nga toka
 • Pesha maksimale e rekomanduar: 30 kg
 • Biçikleta dorëzohet e çmontuar
 • Mosha: + 2 vjeç

Përmasat:

 • Biçikleta: 50cm (Lartësia) x 70cm (Gjatësi)
 • Paketimi: 33cm (Lartësia) x 58cm (Gjerësia) x 17cm (Gjatësia)

8,900 L

5 stok

Biçikleta Rozë | Me këtë biçikletë pa pedale druri, të vegjlit do të luajnë për të zbuluar se çfarë është ekuilibri, orientimi (majtas dhe djathtas) dhe të drejtojnë një automjet me duart e tyre të vogla. Përveç kësaj, 2 pozicionet e sediljes së tij të rregullueshme lejojnë që biçikleta të rritet me të njëjtën ritëm si ai i vogël.

Karakteristikat:

 • Ngjyra rozë
 • E bërë nga druri
 • Shalë e rregullueshme në dy pozicione: 33 dhe 36 cm nga toka
 • Pesha maksimale e rekomanduar: 30 kg
 • Biçikleta dorëzohet e çmontuar
 • Mosha: + 2 vjeç

Përmasat:

 • Biçikleta: 50cm (Lartësia) x 70cm (Gjatësi)
 • Paketimi: 33cm (Lartësia) x 58cm (Gjerësia) x 17cm (Gjatësia)
SKU: 8435404814625 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close