, ,

Big Rig Building Truck Wooden Play Set

Availability:

1 stok


Big Rig Building Truck Wooden Play Set, ky tren prej druri i ngjeshur është vetëm ajo që është e nevojshme për të transportuar një lopë të re ose për të marrë kanaçe qumështi, frutash dhe perimesh për të dalë në treg. Imagjinata juaj e re e inxhinierit do të angazhohet nga motori shumëngjyrësh dhe tre makinat e këmbyeshme. Orari i argëtimit do të sigurohet pasi fëmija juaj ngarkon dhe shkarkon trenat dhe pretendon të drejtojë trenin.

6,400 L

1 stok

SHPORTA NË BEE

close