Set i madh Treni

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Set i madh Treni, të gjithë në bord për nje argëtim me treni Choo-Choo! Ky tren prej druri me katër rrota përfshin një motor, makinë qymyrguri, kuti automjeti dhe një cisternë që lidhen lehtësisht. Kutitë e lëvizshme e ngarkesave përshtatet në kutinë e automjeteve dhe ka një pjesë ngarkese të kthyeshme, në mënyrë që treni të mund të transportojë qymyr ose ar!

4,900 L

6 stok

Set i madh Treni, të gjithë në bord për nje argëtim me treni Choo-Choo! Ky tren prej druri me katër rrota përfshin një motor, makinë qymyrguri, kuti automjeti dhe një cisternë që lidhen lehtësisht. Kutitë e lëvizshme e ngarkesave përshtatet në kutinë e automjeteve dhe ka një pjesë ngarkese të kthyeshme, në mënyrë që treni të mund të transportojë qymyr ose ar!

Rezervuari i ujit ndahet dhe përshtatet në tren në mënyra të ndryshme, dhe dyert e makinave të kutisë rrëshqasin të hapura dhe të mbyllura, duke ndihmuar fëmijët 3 vjeç+ për të zhvilluar aftësi të shkëlqyera motorike dhe koordinim të syrit me dorë.

Marka

SHPORTA NË BEE

close