,

Bingo

EurekaKids
Availability:

6 stok


Bingo e mrekullueshme e stilit retro për të luajtur me familjen ka një dërrasë të bukur prej druri me vrimat ku do të depozitohen numrat që dalin nga daulle.

Karakteristikat:

 • Përfshin kartat e lojës, patate të skuqura, daulle bas, topa dhe bord.
 • Nga 2 lojtarë.
 • Mosha: +8 vjeç.

Përmasat:

 • Kutia: 28cm x 28cm x 25cm
 • Daulle basi: 26cm (Lartësia) x 18.5cm (Diametri)
 • Bordi prej druri: 34cm x 2.2cm x 24.5cm

6,300 L

6 stok

Bingo e mrekullueshme e stilit retro për të luajtur me familjen ka një dërrasë të bukur prej druri me vrimat ku do të depozitohen numrat që dalin nga daulle.

Karakteristikat:

 • Përfshin kartat e lojës, patate të skuqura, daulle bas, topa dhe bord.
 • Nga 2 lojtarë.
 • Mosha: +8 vjeç.

Përmasat:

 • Kutia: 28cm x 28cm x 25cm
 • Daulle basi: 26cm (Lartësia) x 18.5cm (Diametri)
 • Bordi prej druri: 34cm x 2.2cm x 24.5cm
SKU: 8435404811341 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close