Sold out!

Festë ditëlindje

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Festë ditëlindje | Çdo ditë është një festë me torten tonë të ditëlindjes! Ky grup prej druri përfshin gjashtë feta të gatshme për prerje torte, qirinj, një pjatë për tortë dhe servisje. Përdorni thikën e shërbimit për të prerë një pjesë, e cila shoqërohet me tinguj. Seti përbëhet nga 34 pjesë, të cilat mund të ruhen në kutinë prej druri deri në festimin tjetër.

4,500 L

Sold out!

Festë ditëlindje | Çdo ditë është një festë me torten tonë të ditëlindjes! Ky grup prej druri përfshin gjashtë feta të gatshme për prerje torte, qirinj, një pjatë për tortë dhe servisje. Përdorni thikën e shërbimit për të prerë një pjesë, e cila shoqërohet me tinguj. Seti përbëhet nga 34 pjesë, të cilat mund të ruhen në kutinë prej druri deri në festimin tjetër.

Marka

SHPORTA NË BEE

close