Bizhuteritë e ëndrrave

EurekaKids
Availability:

3 stok


Bizhuteritë e ëndrrave | Me këtë komplet mund të dizenjoni dhe krijoni 5 gjerdanë, 12 byzylykë dhe 5 unaza! Përdorni këto bizhuteri për kombinuar rrobat tuaja, duke përdorur fijet elastike dhe 950 perlat në një ylber me ngjyra të ndritshme.

Karakteristikat:

  • Mosha: +6 vjeç.
  • Përmasat:18cm x 18cm x 6cm.

2,600 L

3 stok

Bizhuteritë e ëndrrave | Me këtë komplet mund të dizenjoni dhe krijoni 5 gjerdanë, 12 byzylykë dhe 5 unaza! Përdorni këto bizhuteri për kombinuar rrobat tuaja, duke përdorur fijet elastike dhe 950 perlat në një ylber me ngjyra të ndritshme.

Karakteristikat:

  • Mosha: +6 vjeç.
  • Përmasat:18cm x 18cm x 6cm.

SKU: 8433417006037 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close