Blloqe ABC

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Blloqe ABC | Blloqe druri të ngurta ABC me 6 fytyra të ndryshme dhe tabaka prej druri. Blloqet ABC përfshijnë shkronjat dhe numrat gjatë gjithë hartimit, duke ndihmuar në njohjen e shkronjave dhe numrave, praktikën e numërimit dhe zhvillimin e gjuhës. Të qenit i aftë për të krijuar blloqe, inkurajon mësimin e hershëm përmes lojës pasi ndihmon në zhvillimin e shkathtësisë dhe ndërton besim.

Dizajni me ngjyra ndihmon në zhvillimin e njohjes së ngjyrave dhe stimulon imagjinatën. Pa plastike dhe e bërë nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

8,400 L

2 stok

Blloqe ABC | Blloqe druri të ngurta ABC me 6 fytyra të ndryshme dhe tabaka prej druri. Blloqet ABC përfshijnë shkronjat dhe numrat gjatë gjithë hartimit, duke ndihmuar në njohjen e shkronjave dhe numrave, praktikën e numërimit dhe zhvillimin e gjuhës. Të qenit i aftë për të krijuar blloqe, inkurajon mësimin e hershëm përmes lojës pasi ndihmon në zhvillimin e shkathtësisë dhe ndërton besim.

Dizajni me ngjyra ndihmon në zhvillimin e njohjes së ngjyrave dhe stimulon imagjinatën. Pa plastike dhe e bërë nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë.

SKU: 5060023421010 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 228 × 270 × 43 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close