Blloqe druri me ujë

Plan Toys
Availability:

3 stok


Blloqe druri me ujë paraqet 6 blloqe druri me ujë të ngjyrosur. Panelet akrilike që mund t’i rezistojnë dhe rënies gjatë lojës së përditshme. E shkëlqyeshme për mësimin e një shumëllojshmërie konceptesh, duke përfshirë përzierjen e ngjyrave, ekuilibrin fizik dhe madje edhe vetitë themelore të lëngjeve.

10,600 L

3 stok

Blloqe druri me ujë paraqet 6 blloqe druri me ujë të ngjyrosur. Panelet akrilike që mund t’i rezistojnë dhe rënies gjatë lojës së përditshme. E shkëlqyeshme për mësimin e një shumëllojshmërie konceptesh, duke përfshirë përzierjen e ngjyrave, ekuilibrin fizik dhe madje edhe vetitë themelore të lëngjeve.

SKU: 8854740055231 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close