, ,

Blloqet e Stivimit- Les Moustaches

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Blloqet e Stivimit- Les Moustaches inkurajon të mësuarit e vogëlushëve përmes lojës dhe argëtimit. Vogëlushët duhet ti grumbullojnë blloqet e ndryshme me madhësi të ndryshme dhe ngjyra të ndryshme, sipas rendit të madhësisë dhe të praktikojnë numërimin. Ky set përmban 10 blloqe të ndryshme, me ilustrime të Les Moustaches, që  ndihmon në zhvillimin e imagjinatës, aftësive motorike dhe koordinimit.

Karakteristikat:

 • Përmban 10 blloqe të madhësive të ndryshme me kafshësh miqësore
 • Inkurajon të mësuarit e vogëlushëve përmes lojës dhe argëtimit
 • Ndihmon në zhvillimin e imagjinatës, aftësive motorike dhe koordinimit
 • Bërë nga kartoni

Të dhënat teknike:

 • Lartësia: 14 x 14 x 14 cm
 • Mosha: +12 muajsh

 

2,600 L

2 stok

Blloqet e Stivimit- Les Moustaches inkurajon të mësuarit e vogëlushëve përmes lojës dhe argëtimit. Vogëlushët duhet ti grumbullojnë blloqet e ndryshme me madhësi të ndryshme dhe ngjyra të ndryshme, sipas rendit të madhësisë dhe të praktikojnë numërimin. Ky set përmban 10 blloqe të ndryshme, me ilustrime të Les Moustaches, që  ndihmon në zhvillimin e imagjinatës, aftësive motorike dhe koordinimit.

Karakteristikat:

 • Përmban 10 blloqe të madhësive të ndryshme me kafshësh miqësore
 • Inkurajon të mësuarit e vogëlushëve përmes lojës dhe argëtimit
 • Ndihmon në zhvillimin e imagjinatës, aftësive motorike dhe koordinimit
 • Bërë nga kartoni

Të dhënat teknike:

 • Lartësia: 14 x 14 x 14 cm
 • Mosha: +12 muajsh

 

Marka

Mosha

+12 muajsh

SHPORTA NË BEE

close