Bodysuit 74 cm

Wooly Organic
Availability:

3 stok


Bodysuit 74 cm është një dhuratë e shkëlqyer si për djemtë ashtu edhe për vajzat. Janë të bërë nga një cilësi e lartë prej pambuku organik. Madhësitë më të vogla (56, 62) shfaqin mëngët e mahnitshme që parandalon gërvishtjen e foshnjës tuaj. Pantallonat prej leshi janë shumë të rehatshme. Mbajtësi i Bunny Dummy – një mik i shkëlqyeshëm për gjumë.

Karakteristikat:

  • Prodhuar nga 100% Pambuk Organik.
  • Fibra – natyrale hipo-alergjike dhe anti-bakteriale.

7,400 L

3 stok

Bodysuit 74 cm  është një dhuratë e shkëlqyer si për djemtë ashtu edhe për vajzat. Janë të bërë nga një cilësi e lartë  prej pambuku organik. Madhësitë më të vogla (56, 62) shfaqin mëngët e mahnitshme që parandalon gërvishtjen e foshnjës tuaj. Pantallonat prej leshi janë shumë të rehatshme. Mbajtësi i Bunny Dummy – një mik i shkëlqyeshëm për gjumë.

Karakteristikat:

  • Prodhuar nga 100% Pambuk Organik.
  • Fibra – natyrale hipo-alergjike dhe anti-bakteriale.
Marka

SHPORTA NË BEE

close