, ,

Book Rack Lama

3 Sprouts
Availability:

2 stok


Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë raftit të librave lama, i cili vjen i zbukuruar me stampimin e lamës, gjithçka do të jetë më e lehtë. Me veçantinë e tij, fëmijët arrijnë të shohin kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen, duke nxitur dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin. Ky raft librash është i bërë prej MDF, raftet ndarës me shufra hekuri horizontale dhe material prej poliesteri. Dizajni e bën të përshtatet perfekt kudo. Mund të transferohet në çdo kënd shtëpie me lehtësi.

Karakteristikat:

 • Raft mbajtës librash me stampim elefanti
 • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
 • Modelet argëtuese janë tërheqëse për të vegjlit dhe do të duken të shkëlqyera nëpër shtëpi
 • Fëmijët mund ta zgjedhin vetë librin e dëshiruar
 • Arredues perfekt i çdo këndi shtëpie

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
 • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur

5,900 L

2 stok

Lexojini fëmijëve tuaj përrallën e natës së mirë, duke i lënë të zgjedhin vetë librin. Falë raftit të librave lama, i cili vjen i zbukuruar me stampimin e lamës, gjithçka do të jetë më e lehtë. Me veçantinë e tij, fëmijët arrijnë të shohin kopertinat e librave dhe të zgjedhin atë që u pëlqen, duke nxitur dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi. Përveç kësaj, përmasat perfekte të raftit e bëjnë akoma edhe më të lehtë hulumtimin. Ky raft librash është i bërë prej MDF, raftet ndarës me shufra hekuri horizontale dhe material prej poliesteri. Dizajni e bën të përshtatet perfekt kudo. Mund të transferohet në çdo kënd shtëpie me lehtësi.

Karakteristikat:

 • Raft mbajtës librash me stampim elefanti
 • Nxit dashurinë për leximin dhe dëshirën për pavarësi
 • Modelet argëtuese janë tërheqëse për të vegjlit dhe do të duken të shkëlqyera nëpër shtëpi
 • Fëmijët mund ta zgjedhin vetë librin e dëshiruar
 • Arredues perfekt i çdo këndi shtëpie

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 61 x 63 x 25.4 cm
 • Materiali: MDF, Poliestër dhe Hekur
SKU: 812895001389 Kategori: , , Etiketa: ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close