,

Booster Seat Min Green

BabyBjorn
Availability:

1 stok


Booster Seat Min Green| Ky stol suportues i përshtatshëm për fëmijë. Mund të vendoset në çdo karrige në mënyrë që fëmija juaj të ulet në lartësinë e duhur në tryezë. Falë sipërfaqes së lëmuar, stoli është i lehtë për tu pastruar. Rripi dhe skaji i gomës kundër rrëshqitjes në pjesën e poshtme e mbajnë atë në vend. Përshtatet në shumicën e karrigeve dhe nuk i dëmton ato. I përshtatshëm për fëmijë 3 dhe mbi 3 vjeç.

4,900 L

1 stok

Booster Seat Min Green| Ky stol suportues i përshtatshëm për fëmijë.  Mund të vendoset në çdo karrige në mënyrë që fëmija juaj të ulet në lartësinë e duhur në tryezë. Falë sipërfaqes së lëmuar, stoli është i lehtë për tu pastruar. Rripi dhe skaji i gomës kundër rrëshqitjes në pjesën e poshtme e mbajnë atë në vend. Përshtatet në shumicën e karrigeve dhe nuk i dëmton ato. I përshtatshëm për fëmijë 3 dhe mbi 3 vjeç.

Marka

SHPORTA NË BEE

close