Bord magjik

EurekaKids
Availability:

2 stok


Bord magjik | Me këtë bord magjik mund të luani nga të dy palët. Nga njëra anë, ju mund ta lejoni imagjinatën tuaj të rrjedhë duke tërhequr figura argëtuese dhe duke përdorur tampona magnetikë. Kur të mbaroni, nëse dëshironi, mund t’i fshini në pllaka! Nga ana tjetër, falë shënuesit magnetik të tij do të zhvendosni pllaka të ndryshme për të krijuar projekte artistike. Lodër ideale për aftësi të shkëlqyera praktike dhe perfekte për udhëtime!

Karakteristikat:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Përmasat: 32cm x 26cm x 5cm

6,200 L

2 stok

Bord magjik | Me këtë bord magjik mund të luani nga të dy palët. Nga njëra anë, ju mund ta lejoni imagjinatën tuaj të rrjedhë  duke tërhequr figura argëtuese dhe duke përdorur tampona magnetikë. Kur të mbaroni, nëse dëshironi, mund t’i fshini në pllaka! Nga ana tjetër, falë shënuesit magnetik të tij do të zhvendosni pllaka të ndryshme për të krijuar projekte artistike. Lodër ideale për aftësi të shkëlqyera praktike dhe perfekte për udhëtime!

Karakteristikat:

  • Mosha: +3 vjeç.
  • Përmasat: 32cm x 26cm x 5cm
SKU: 8435404800024 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close