Bordi i murit

EurekaKids
Availability:

5 stok


Bordi i murit Eurekakids është një zgjedhje e shkëlqyeshme sepse mund të përdoret në 2 mënyra: nga njëra anë, është një dërrasë e zezë për të shkruar ose vizatuar me shkumës dhe nga ana tjetër, ajo është e bardhë dhe mund të përdoret me shënues të fshirë ose për të ngjitur shkronja, numra ose forma. Të cilat janë magnetizuar pasi është gjithashtu një tabelë magnetike.

Karakteristikat:

 • Dërrasa e zezë.
 • Largues.
 • 3 shkumësa me ngjyra.
 • 1 shënues.
 • Mosha: +3 vjeç.
 • Përmasat: 34cm (Lartësia) x 46cm (Gjerësia) x 3cm (Gjatësia)

3,200 L

5 stok

Bordi i murit Eurekakids është një zgjedhje e shkëlqyeshme sepse mund të përdoret në 2 mënyra: nga njëra anë, është një dërrasë e zezë për të shkruar ose vizatuar me shkumës dhe nga ana tjetër, ajo është e bardhë dhe mund të përdoret me shënues të fshirë ose për të ngjitur shkronja, numra ose  forma. Të cilat janë magnetizuar pasi është gjithashtu një tabelë magnetike.

Karakteristikat:

 • Dërrasa e zezë.
 • Largues.
 • 3 shkumësa me ngjyra.
 • 1 shënues.
 • Mosha: +3 vjeç.
 • Përmasat: 34cm (Lartësia) x 46cm (Gjerësia) x 3cm (Gjatësia)
SKU: 8435404800864 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close