, ,

Bordi kreativ PEG

Plan Toys
Availability:

1 stok


Fëmijët do duhet të ndjekin modelet ose  të krijojnë kryeveprën e tyre me këtë dërrasë me kunja.  Ky set aktiviteti është argëtues dhe ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin. Seti i bordit kreativ përfshin një dërrasë druri, 3 karta të dyanshme me 6 skena të ndryshme dhe 50 kunja shumëngjyrëshe të 2 madhësive të ndryshme. Gjithçka gati për lojë!

Karakteristikat:

  • Set argëtues dhe edukues
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin
  • Mund të ndjekin modelet ose të krijojnë  veprat e tyre

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17.5 x 17.5 x 15 cm
  • Pesha: 0.57 kg

5,500 L

1 stok

Fëmijët do duhet të ndjekin modelet ose  të krijojnë kryeveprën e tyre me këtë dërrasë me kunja.  Ky set aktiviteti është argëtues dhe ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin. Seti i bordit kreativ përfshin një dërrasë druri, 3 karta të dyanshme me 6 skena të ndryshme dhe 50 kunja shumëngjyrëshe të 2 madhësive të ndryshme. Gjithçka gati për lojë!

Karakteristikat:

  • Set argëtues dhe edukues
  • Ndihmon fëmijët të zhvillojnë krijueshmërinë, koordimin dhe përqëndrimin
  • Mund të ndjekin modelet ose të krijojnë  veprat e tyre

Të dhënat teknike:

  • Përmasat: 17.5 x 17.5 x 15 cm
  • Pesha: 0.57 kg
SKU: 8854740053992 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+2 vjeç

SHPORTA NË BEE

close