Bowling

EurekaKids
Availability:

3 stok


Bowling | Kjo paketë përmban dhjetë birila me ngjyra të ndezura dhe një top. Është e shkëlqyeshme për tu praktikuar dhe shkathtesuar. Gjithashtu për shkak se Bowling ka numra, ju do të njiheni me numrat dhe operacionet e thjeshta. Janë të paketuar në një çantë shpine për t’i trasportuar më lehtë kudo.

Karakteristikat:

  • Përfshin: 10 birrila, 1 top dhe çantë transporti.
  • E bërë nga shkuma.
  • Përmasat: 30cm x 9cm x 18cm
  • Bowling: 18cm x 5cm
  • Mosha: +3 vjeç.

4,900 L

3 stok

Bowling | Kjo paketë përmban dhjetë birila me ngjyra të ndezura dhe një top. Është e shkëlqyeshme për tu praktikuar dhe shkathtesuar. Gjithashtu për shkak se Bowling ka numra, ju do të njiheni me numrat dhe operacionet e thjeshta. Janë të paketuar  në një çantë shpine për t’i trasportuar më lehtë kudo.

Karakteristikat:

  • Përfshin: 10 birrila, 1 top dhe çantë transporti.
  • E bërë nga shkuma.
  • Përmasat: 30cm x 9cm x 18cm
  • Bowling: 18cm x 5cm
  • Mosha: +3 vjeç.

SKU: 8435404811181 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close