Breshka ekuilibruese

EurekaKids
Availability:

9 stok


Breshka ekuilibruese| Me të, fëmijët duhet të ndërtojnë një kullë me shkopinjtë prej druri në predhat e tyre. Loja përfundon kur kulla shembet, kështu që ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm! Lojtari i fundit që vendos një shkop në kullë pa e rrëzuar atë është fituesi.

Karakteristikat:

 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përmban 1 breshkë druri
 • 40 shkopinj druri
 • Lojë e bilancit për 2-4 lojtarë
 • Mosha nga 4 vjet.
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)

1,400 L

9 stok

Breshka ekuilibruese|  Me të, fëmijët duhet të ndërtojnë një kullë me shkopinjtë prej druri në predhat e tyre. Loja përfundon kur kulla shembet, kështu që ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm! Lojtari i fundit që vendos një shkop në kullë pa e rrëzuar atë është fituesi.

Karakteristikat:

 • Koleksion edukativ i Lojërave të Udhëtimit
 • Përmban 1 breshkë druri
 • 40 shkopinj druri
 • Lojë e bilancit për 2-4 lojtarë
 • Mosha nga 4 vjet.
 • Madhësi ideale për të udhëtuar dhe për ta marrë atë kudo
 • Përmasat: 4.2cm (Lartësia) x 12.2cm (Gjerësia) x 16.2cm (Gjatësia)
SKU: 8435404816650 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+4 vjeç

SHPORTA NË BEE

close