Brez veglash

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Brez veglash | Jepini ndërtuesve të vegjël të gjitha mjetet që u duhen për të luajtur me të vërtetë si ndërtues!Pesë vegla prej druri të sigurta për fëmijë: çekiç, kaçavidë, pikëllim dhe sharrë me ngjyra që përshtaten mirë në rripin e mjeteve të rregullueshme dhe në dorën e një fëmije. Shikojini blloqet e vetë-ngjitura dhe përdorni arra dhe bulona ose gozhdë sigurie (pa pikë të mprehta) për t’i lidhur ato përsëri!

Një etiketë emri në rripin e mjeteve të forta mund të personalizohet me një laps ose shënues. Ky grup i ndihmon të mësojnë klasifikimin, zgjidhjen e problemeve dhe aftësitë e numërimit. Gjithashtu inkurajon aftësi të shkëlqyera per koordinim sy-sy dhe rrit imagjinatën e tyre.

4,800 L

6 stok

Brez veglash | Jepini ndërtuesve të vegjël të gjitha mjetet që u duhen për të luajtur me të vërtetë si ndërtues!Pesë vegla prej druri të sigurta për fëmijë: çekiç, kaçavidë, pikëllim dhe sharrë me ngjyra që përshtaten mirë në rripin e mjeteve të rregullueshme dhe në dorën e një fëmije. Shikojini blloqet e vetë-ngjitura dhe përdorni arra dhe bulona ose gozhdë sigurie (pa pikë të mprehta) për t’i lidhur ato përsëri!

Një etiketë emri në rripin e mjeteve të forta mund të personalizohet me një laps ose shënues. Ky grup i ndihmon të mësojnë klasifikimin, zgjidhjen e problemeve dhe aftësitë e numërimit. Gjithashtu inkurajon aftësi të shkëlqyera per koordinim sy-sy dhe rrit imagjinatën e tyre.

SKU: 000772151740 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close