,

Bufi magjistar mini

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Bufi magjistar mini | Një buf magjistar, mrekullisht i rrumbullakët dhe shumë elegant me një sqep të verdhë prej kadifeje. Ai mban një pelerinë të zezë me pika ari mbi krahët e saj, një fustan dhe në krye me një kapelë pikante.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 20 cm.
  • Materialet: pambuk dhe poliester
  • Udhëzime: Hiqni së pari kutinë e muzikës, lajeni në 30 gradë.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

2,700 L

2 stok

Bufi magjistar mini | Një buf magjistar, mrekullisht i rrumbullakët dhe shumë elegant me një sqep të verdhë prej kadifeje. Ai mban një pelerinë të zezë me pika ari mbi krahët e saj, një fustan dhe në krye me një kapelë pikante.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 20 cm.
  • Materialet: pambuk dhe poliester
  • Udhëzime: Hiqni së pari kutinë e muzikës, lajeni në 30 gradë.
  • I pershtatshem qe nga lindja.

 

SKU: 3575677113287 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close