Bufi magjistar

Moulin Roty
Availability:

2 stok


Bufi magjistar, mrekullisht i rrumbullakët dhe shumë elegant, me një sqep të verdhë prej kadifeje. Ai mban një pelerinë të zezë me pika ari mbi krahët e saj, një fustan dhe në krye me një kapelë pikante. I përshtatshëm për moshën +6 muajsh

5,500 L

2 stok

Bufi magjistar, mrekullisht i rrumbullakët dhe shumë elegant, me një sqep të verdhë prej kadifeje. Ai mban një pelerinë të zezë me pika ari mbi krahët e saj, një fustan dhe në krye me një kapelë pikante. I përshtatshëm për moshën +6 muajsh

SKU: 3575677113232 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close