Bufi

Moulin Roty
Availability:

8 stok


Bufi, një kukull e lezetshme e vogël e bufit në thurrëza të modeluara me shkurre, me dy sy të mëdhenj. Ajo vesh një fustan të lartë, pantallona kadifeje dhe një model A-line në modelin e Shtatëdhjetave me një jakë Peter Pan. E përshtatshne per të sapolindurit.

2,700 L

8 stok

Bufi, një kukull e lezetshme e vogël e bufit në thurrëza të modeluara me shkurre, me dy sy të mëdhenj. Ajo vesh një fustan të lartë, pantallona kadifeje dhe një model A-line në modelin e Shtatëdhjetave me një jakë Peter Pan. E përshtatshne per të sapolindurit.

SKU: 3575676610022 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close