, ,

Bugaboo Ant Stroller – Aluminium/ Pink Melange

Bugaboo
Availability:

1 stok


Karroca Bugaboo Ant Aluminum  përshtatet plotësisht stilit të jetës moderne dhe urbane. Mund ta hipni lehtësisht në autobusë, taksi ose mund të merrni kudo me vete. Kjo karrocë është, deri në 22 kg, e përputhshme me vendin e automjetëve. Bugaboo Ant është e vogël, por e fuqishme duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm për vogëlushët tuaj. Shporta e pasme e bagazhit mund të mbajë deri në 5 kg dhe është projektuar posaçërisht për t’u palosur kur është plotësisht e ngarkuar, duke e bërë atë super të përshtatshëm për udhëtime. Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar dhe do të jenë baza për aksesorët e tjerë që do t’ju ndihmojnë ti mbani fëmijët komod dhe të mbrojtur.

Karakteristika:

 • Është shumë praktike dhe karrocën mund ta shtyni lehtësisht
 • Ofron komoditet dhe rehati për të shkuar kudo, pa marrë parasysh destinacionin
 • Bugaboo Ant Aluminum është e vogël, por e fuqishme
 • Shporta e bagazhit të pasëm mban peshë deri në 5 kg
 • Ka një amortizim të gjithanshëm për një udhëtim të shpejtë dhe të qetë edhe në rruge jo shumë të përshtatshme
 • Tendë dielli UPF 50+ për mbrojtje shtesë

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: Deri 22 kg
 • Pesha: 7.2 kg
 • Palosje kompakte: 55 x 38 x 23 cm
 • Lartësi e rregullueshme: 95 – 104 cm

71,400 L

1 stok

Karroca Bugaboo Ant Aluminum  përshtatet plotësisht stilit të jetës moderne dhe urbane. Mund ta hipni lehtësisht në autobusë, taksi ose mund të merrni kudo me vete. Kjo karrocë është, deri në 22 kg, e përputhshme me vendin e automjetëve. Bugaboo Ant është e vogël, por e fuqishme duke ofruar një udhëtim të qetë dhe të rehatshëm për vogëlushët tuaj. Shporta e pasme e bagazhit mund të mbajë deri në 5 kg dhe është projektuar posaçërisht për t’u palosur kur është plotësisht e ngarkuar, duke e bërë atë super të përshtatshëm për udhëtime. Tenda e diellit, kapëset dhe pajisjet e sediljeve janë të lehta për t’u instaluar dhe do të jenë baza për aksesorët e tjerë që do t’ju ndihmojnë ti mbani fëmijët komod dhe të mbrojtur.

Karakteristika:

 • Është shumë praktike dhe karrocën mund ta shtyni lehtësisht
 • Ofron komoditet dhe rehati për të shkuar kudo, pa marrë parasysh destinacionin
 • Bugaboo Ant Aluminum është e vogël, por e fuqishme
 • Shporta e bagazhit të pasëm mban peshë deri në 5 kg
 • Ka një amortizim të gjithanshëm për një udhëtim të shpejtë dhe të qetë edhe në rruge jo shumë të përshtatshme
 • Tendë dielli UPF 50+ për mbrojtje shtesë

Të dhënat teknike:

 • Pesha mbajtëse: Deri 22 kg
 • Pesha: 7.2 kg
 • Palosje kompakte: 55 x 38 x 23 cm
 • Lartësi e rregullueshme: 95 – 104 cm
Marka

Ngjyrë

Pink Melange

SHPORTA NË BEE

close