,

Bugaboo Bee Classic Aluminum Frame Grey Melange

Bugaboo
Availability:

1 stok


Karrocat Bugaboo Bee⁵ Classic janë të përshtatshme që nga lindja. Dizajni është shumë i bukur dhe ndërlidhet shumë me prakticitetin në manovrim. Pëlhurat e koleksionit Classic janë prej materiali të ricikluar. Rrotat janë të zeza me shkëlqim dhe doreza e shtytjes ka një mbulesë lëkure të zezë. Pesha e lehtë e Bugaboo Bee⁵ Classic ju mundëson një drejtim të lehtë dhe pa shumë mund. Ajo përshtatet pa problem edhe në rrugicat e ngushta duke i ofruar vogëlushëve tuaj një udhëtim të qetë, relaksues dhe pa shqetësime. Hapja dhe mbyllja e Bugaboo Bee⁵ Classic është shumë e thjeshtë dhe mund të bëhet edhe me një dorë. Gjithashtu është praktike dhe tejet fleksibël

Karakteristikat:

 • Pëlhura të bëra nga materiali i ricikluar
 • Rrota në të zezë me shkëlqim
 • Dorezë shtytëse me mbulesë lëkure të zezë dhe e rregullueshme në lartësi
 • Lehtë për tu manovruar me një dorë
 • Mekanizëm i thjeshtë i palosjes
 • E lehtë ne peshtë dhe fleksibël në manovrin
 • Ofron komoditet dhe rehati maksimale edhe në rrugicat më të ngushta

Të dhënat teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 0 muajsh deri në 4 vjeç
 • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg
 • Pesha: 8.7 kg
 • Përmasa: 90 x 46 x 32 cm

 

89,600 L

1 stok

Karrocat Bugaboo Bee⁵ Classic janë të përshtatshme që nga lindja. Dizajni është shumë i bukur dhe ndërlidhet shumë me prakticitetin në manovrim. Pëlhurat e koleksionit Classic janë prej materiali të ricikluar. Rrotat janë të zeza me shkëlqim dhe doreza e shtytjes ka një mbulesë lëkure të zezë. Pesha e lehtë e Bugaboo Bee⁵ Classic ju mundëson një drejtim të lehtë dhe pa shumë mund. Ajo përshtatet pa problem edhe në rrugicat e ngushta duke i ofruar vogëlushëve tuaj një udhëtim të qetë, relaksues dhe pa shqetësime. Hapja dhe mbyllja e Bugaboo Bee⁵ Classic është shumë e thjeshtë dhe mund të bëhet edhe me një dorë. Gjithashtu është praktike dhe tejet fleksibël

Karakteristikat:

 • Pëlhura të bëra nga materiali i ricikluar
 • Rrota në të zezë me shkëlqim
 • Dorezë shtytëse me mbulesë lëkure të zezë dhe e rregullueshme në lartësi
 • Lehtë për tu manovruar me një dorë
 • Mekanizëm i thjeshtë i palosjes
 • E lehtë ne peshtë dhe fleksibël në manovrin
 • Ofron komoditet dhe rehati maksimale edhe në rrugicat më të ngushta

Të dhënat teknike:

 • Mosha e përshtatshme: Nga 0 muajsh deri në 4 vjeç
 • Pesha mbajtëse: Deri në 17 kg
 • Pesha: 8.7 kg
 • Përmasa: 90 x 46 x 32 cm

 

Marka

Ngjyrë

Grey melange

SHPORTA NË BEE

close