,

Bugaboo Fox 2 Black Frame

Bugaboo
Availability:

1 stok


Bugaboo Fox 2 kombinon vite të tëra testime rigoroze dhe dizajni, për t’ju ofruar një eksperiencë më të mirë dhe më praktike. Bugaboo Fox 2 Black Frame vjen me një dizajn unik shasie dhe rrota të mëdha rezistente ndaj shpimit, në mënyrë që të mund ta drejtoni lehtësisht me një dorë nëpër çdo terren. Nga prindërit përshkruhet si karroca më e sofistikuar në treg, e projektuar me asistencën e specialistëve ortopedë, është plotësisht e dizenjuar në mënyrë ergonomike. Bugaboo Fox 2 është e përshtatshme për përdorim që nga lindja dhe i përshtatet në mënyrë perfekte stilit të jetës moderne, duke ofruar njëkohësisht komoditet dhe  rehati maksimale për vogëlushët tuaj.

Karakteristikat:

 • Praktike dhe e lehtë në manovrim në çdo terren
 • Ecja më e qetë në çdo lloj sipërfaqeje, falë pezullimit të avancuar
 • Pëlhura super të buta përreth, duke ofruar komoditet dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj
 • Dizajn i zgjuar dhe veçori praktike, të përsosura gjatë 20 viteve të fundit për t’ju ofruar përvojën më të mirë të shëtitjes
 • Plotësisht ergonomike falë asistencës nga specialistë ortopedë
 • Rrota të mëdha rezistente ndaj shpimit
 • Pjesët përbërëse mund të lahen plotësisht

Përshtatet:

 • Pesha: 10.2 kg
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Materiali i pëlhurave: 100% poliestër
 • Përmasat: 108 x 104 x 60 cm
 • Përmasat e mbyllur:  90 x 47 cm

 

180,000 L

Pastroje zgjedhjen

Bugaboo Fox 2 kombinon vite të tëra testime rigoroze dhe dizajni, për t’ju ofruar një eksperiencë më të mirë dhe më praktike. Bugaboo Fox 2 Black Frame vjen me një dizajn unik shasie dhe rrota të mëdha rezistente ndaj shpimit, në mënyrë që të mund ta drejtoni lehtësisht me një dorë nëpër çdo terren. Nga prindërit përshkruhet si karroca më e sofistikuar në treg, e projektuar me asistencën e specialistëve ortopedë, është plotësisht e dizenjuar në mënyrë ergonomike. Bugaboo Fox 2 është e përshtatshme për përdorim që nga lindja dhe i përshtatet në mënyrë perfekte stilit të jetës moderne, duke ofruar njëkohësisht komoditet dhe  rehati maksimale për vogëlushët tuaj.

Karakteristikat:

 • Praktike dhe e lehtë në manovrim në çdo terren
 • Ecja më e qetë në çdo lloj sipërfaqeje, falë pezullimit të avancuar
 • Pëlhura super të buta përreth, duke ofruar komoditet dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj
 • Dizajn i zgjuar dhe veçori praktike, të përsosura gjatë 20 viteve të fundit për t’ju ofruar përvojën më të mirë të shëtitjes
 • Plotësisht ergonomike falë asistencës nga specialistë ortopedë
 • Rrota të mëdha rezistente ndaj shpimit
 • Pjesët përbërëse mund të lahen plotësisht

Përshtatet:

 • Pesha: 10.2 kg
 • Pesha mbajtëse: Deri në 22 kg
 • Materiali i pëlhurave: 100% poliestër
 • Përmasat: 108 x 104 x 60 cm
 • Përmasat e mbyllur:  90 x 47 cm

 

Marka

Fox 2

Black, Steel Blue, Taupe

SHPORTA NË BEE

close