Sold out!
,

Buldozer- Edicion i Kufizuar

Plan Toys
Availability:

S’ka stok


Buldozer- Edicion i Kufizuar | Fëmijët mund të marrin përsipër çdo punë me këtë buldozer. Doreza e madhe përdoret për ngritjen dhe uljen e kovës dhe një levë tjetër prej druri në pjesën e përparme gjithashtu mund të rrotullohet kova majtas ose djathtas.

Karakteristikat:

  • i bërë nga gome të riciklueshme, me rrota të mëdha gome të trasha natyrore, duke e lejuar atë të rrokulliset mbi çdo lloj terreni.
  • Ky artikull nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
  • Mosha minimale e rekomanduar: 3 vjeç.
  • Mosha maksimale e rekomanduar: 10 vjeç.

18,800 L

Sold out!

Buldozer- Edicion i Kufizuar | Fëmijët mund të marrin përsipër çdo punë me këtë buldozer. Doreza e madhe përdoret për ngritjen dhe uljen e kovës dhe një levë tjetër prej druri në pjesën e përparme gjithashtu mund të rrotullohet kova majtas ose djathtas.

Karakteristikat:

  • i bërë nga gome të riciklueshme, me rrota të mëdha gome të trasha natyrore, duke e lejuar atë të rrokulliset mbi çdo lloj terreni.
  • Ky artikull nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.
  • Mosha minimale e rekomanduar: 3 vjeç.
  • Mosha maksimale e rekomanduar: 10 vjeç.
SKU: 8854740061232 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

Natyrale

SHPORTA NË BEE

close