Busulla

Moulin Roty
Availability:

7 stok


Busulla është thelbësore për eksploruesit. Me një stil retro, kjo do të shoqërojë fëmijën tuaj gjatë gjuetisë së thesarit. Perfekte për zhvillimin e sensit të orientimit të vogëlushit tuaj. Paketuar në një kuti të bukur dhe të ilustruar.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 7 x 7 x 2cm
  • Materialet: PVC
  • Mosha 3-4 vjeç

1,500 L

7 stok

Busulla është thelbësore për eksploruesit. Me një stil retro, kjo do të shoqërojë fëmijën tuaj gjatë gjuetisë së thesarit.  Perfekte për zhvillimin e  sensit të orientimit të vogëlushit tuaj. Paketuar në një kuti të bukur dhe të ilustruar.

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 7 x 7 x 2cm
  • Materialet: PVC
  • Mosha 3-4 vjeç
SKU: 3575677122135 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close