, ,

Çadra për fëmijë- Under the rain

Djeco
Availability:

14 stok


Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramë çadrash shumëngjyrëshe nën shi

Karakteristikat:

  • Përmasat: 68 x 70 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

 

1,800 L

14 stok

Çadra për fëmijë nga Djeco janë aq tërheqëse, saqë do t’i bëjnë vogëlushët tuaj të buzëqeshin pavarësisht motit. Madhësia e çadrës siguron mbulim të shkëlqyeshëm nga shiu dhe mekanizmi është krijuar për të parandaluar kapjen e gishtërinjve të vegjël. Dizajni është shumë i këndshëm me një panoramë çadrash shumëngjyrëshe nën shi

Karakteristikat:

  • Përmasat: 68 x 70 cm
  • Mosha: +3 vjeç
  • Janë të forta
  • Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe nga vogëlushët

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close