, ,

Shtëpia e qenve

Melissa & Doug
Availability:

11 stok


Ky koleksion i 12 modeleve të qenve të adhurueshëm nga racat më të dashura dhe më të njohura, duke filluar nga Çiaua, Pomeraneze e deri te gjigandët  si Shën Bernard dhe Husky. Qentë ruajnë një ndarje të etiketuar individuale në “shtëpinë e qenve”. Seti përmban  informacione për të gjitha racat. Fëmijët do të duan të luajnë me ta dhe të mësojnë për miqtë më të mirë të njeriut.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 12 raca qensh
  • Për çdo racë ka informacione përkatëse
  • Fëmijët do të argëtohen dhe do të njihen me raca të ndryshme qensh

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç

5,500 L

11 stok

Ky koleksion i 12 modeleve të qenve të adhurueshëm nga racat më të dashura dhe më të njohura, duke filluar nga Çiaua, Pomeraneze e deri te gjigandët  si Shën Bernard dhe Husky. Qentë ruajnë një ndarje të etiketuar individuale në “shtëpinë e qenve”. Seti përmban  informacione për të gjitha racat. Fëmijët do të duan të luajnë me ta dhe të mësojnë për miqtë më të mirë të njeriut.

Karakteristikat:

  • Seti përmban 12 raca qensh
  • Për çdo racë ka informacione përkatëse
  • Fëmijët do të argëtohen dhe do të njihen me raca të ndryshme qensh

Të dhënat teknike: 

  • Mosha: +3 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close