,

Çanta Camill Big Puffy Weekend- Greige Gold

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Çanta Camill ju nxjerr për një fundjavë edhe kur nuk e keni menduar.  Është një çantë e madhe e cila mund të mbajë shumë aksesorë me vete. E bërë nga najloni në një ngjyrë disi metalike i jep një tjetër pamje të këndshme çantës.  Veçoritë e saj janë që është e zhdërvjellët dhe e butë. Çanta është e veshur me material të butë të fryrë dhe mund të mbyllet me një zinxhir të zi.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 55 x 25 x 40 cm
  • E bërë prej najloni
  • E zhdërvjellët dhe e butë
  • E papërshkueshëm nga uji

7,500 L

1 stok

Çanta Camill ju nxjerr për një fundjavë edhe kur nuk e keni menduar.  Është një çantë e madhe e cila mund të mbajë shumë aksesorë me vete. E bërë nga najloni në një ngjyrë disi metalike i jep një tjetër pamje të këndshme çantës.  Veçoritë e saj janë që është e zhdërvjellët dhe e butë. Çanta është e veshur me material të butë të fryrë dhe mund të mbyllet me një zinxhir të zi.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 55 x 25 x 40 cm
  • E bërë prej najloni
  • E zhdërvjellët dhe e butë
  • E papërshkueshëm nga uji
Marka

SHPORTA NË BEE

close