,

Çanta Clode Puffy Shoulder Bag – Greige Gold

Sticky Lemon
Availability:

1 stok


Çanta Clode është po aq e mirë dhe e këndshme sa Camill.  Clode është perfekte për një udhëtim fundjave ose për udhëtim një ditor sepse ajo mund të mbajë  të gjithë aksesorët e nevojshëm. Çanta është e veshur me material të butë të fryrë dhe nga brenda është e bërë prej najloni.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 35 x 40 cm
  • Materiali i jashtëm: fibra sintetike dhe lëkurë
  • Materiali i jashtëm: najloni
  • E zhdërvjellët dhe e butë
  • E papërshkueshëm nga uji

7,500 L

1 stok

Çanta Clode është po aq e mirë dhe e këndshme sa Camill.  Clode është perfekte për një udhëtim fundjave ose për udhëtim një ditor sepse ajo mund të mbajë  të gjithë aksesorët e nevojshëm. Çanta është e veshur me material të butë të fryrë dhe nga brenda është e bërë prej najloni.

Karakteristikat kryesore:

  • Madhësia: 35 x 40 cm
  • Materiali i jashtëm: fibra sintetike dhe lëkurë
  • Materiali i jashtëm: najloni
  • E zhdërvjellët dhe e butë
  • E papërshkueshëm nga uji
Marka

SHPORTA NË BEE

close